mandag 27. april 2009

ENDA UTEN TAP!!

Grunnet seriestart i 7.div måtte dessverre Profetene melde pass etter 1.omgang i dagens kamp mot Vif 2. Første omgang må jeg si var sykt trøkk fra Profetene, må nevne at Jon Ivar Føyen er en av grunnene til at Profetene hadde så fin lyd i store deler av første femogførr. Som Stu meldte i pausen:"Det er deilig når du slipper å høre din egen stemme når du lovsynger!".
Banens beste, Christoffer Dahl, vant selvfølgelig midtbanekrigen mot Dos Santos.

Vif startet scoringsballet etter 13min. Bare 3min etter svarte kåffa, og vår alles kjære Stian Sossevik, tilbake fra skade, gjorde det han er god på; driblet seg fri og satt den vakkert til side for Øyvind Bolthof, som forøvrig Profetene hadde en sykt fin dialog med under matchen. "I KFUM er det fellesskapet som gjelder, kom til kåffa for en pølse og kos deg som reservekeeper", smalt det fra Profetene. Bolthof fikk pølsa si av KFUMs mini-klan "Jesu barn" og smilte godt. Sånt liker vi!
Kåffa har enda ikke tapt, og vi elsker å se at laget i vårt hjerte leverer så god fotball som de gjør. DET ER RETT OG SLETT MORO Å VÆRE KÅFFÅ-SUPPORTER!! Frode Larsen, Vifs 3-keeper for tiden i Moss, meldte til Profetene at:"Kåffa spiller grisefet fotball, sykt mye bedre enn Moss hvertfall!"mens han slo seg til brystet, og avsluttet;"kåffa i mitt hjerte, for ever". Sånt liker vi!

Les mer på a-laget.com. Mange ord, -mye kjærlighet! Profetene- føl deg som hjemme ..

3 kommentarer:

  1. surt å forsove seg til kamp, men men. deilig å se at laget holder stand og plukker poeng. flere i vente

    SvarSlett
  2. http://www.sport10.no/index.php?option=com_content&view=article&id=210:qkaffaq-overbeviste-igjen-fotrsatt-ubeseiret&catid=23:fotball&Itemid=38

    SvarSlett
  3. Masse bilder her: http://www.sport10-nettverk.com/photo/albums/kfum-vif2-11-april-09

    SvarSlett