mandag 13. april 2009

Vi er på vei!! -På vei til Champions League!!

KJÆRE PROFETER og DEILIGE SPILLERE!!

FOR ET STORT ØYEBLIKK! Vi trodde. Vi følte. Vi kjente. Vi snakker ikke om dusjen etter match, vi snakker om den helt utrolige seieren over Tønsberg! FOR en start på sesongen. Om lag 50 syngende Profeter var helt klart med på å sende skuta rett mot Magaluf ´06, altså rett mot en heidundranes fest.

Idag synger vi laget i vårt hjerte til seier. Helt sinnsykt deilig faktisk. Vi takker Tønsberg-klanen "Hei sveis" for kampen og gleder oss til bortematchen. Ryktene sier at "Hei-sveis" gjengen mente de vant kampen på tribunen. Det er faktisk det dummeste jeg har hørt. Greit å være firkanta der, men de syv cheerleaderne i front, hadde faktisk ikke én sang som løftet Tønsberg-gutta. En sikker kilde sier til Profetene i kveld at i en prat med dommerne ble det sagt at de elsket profetene, og lurte på hvorfor "Hei-sveis" gjengen sang alle de sangene Profetene sang. Men uansett, moro at de prøver seg, men Profeter er de ikke.

Takk til spillerne. Takk til Erlend Skaga for at han er deilig, og takk til Ståle for at hjertet hans ligger i Kfum. Mer om matchen finner du på a-laget.com.

Neste match er lørdag borte mot Ull-Kisa kl.15. Still opp! Nå er det for herlig å være Profet. Og bedre vil det bli.

"Profetene- det blir ikke mer moro enn du lager sjel"

11 kommentarer:

  1. For det første var dere ikke 50 syngende, dere var 10-15 slik det hørtes ut. Om dere var flere ga dere ikke alt for å si det sånn.

    Det er flott at mindre klubber i 2. div stiller med supportere, det gjør kampene mye morsommere for oss motstandere. Men dere må endre på en del ting, på mandag fremsto dere som ferske klovner.

    - Kvitt dere med megafonen!

    - Dropp klovnesanger som "seiern er vår". Slike sanger hører hjemme på håndballbaner. De hører ikke hjemme på fotballbaner, og i alle fall ikke etter 1 (!) minutt. Dette blir direkte pinlig.

    - "Rykker ned" sangen kan være artig, men den må treffe litt. For eksempel hadde den vært artig om vi hadde sunget det til dere før dere snudde kampen. Å synge det mot opprykksfavoritten når det er uavgjort er for pinlig.

    - Hørte jeg dere synge noe sånnt som "Per han er deilig"? Jeg trenger vel ikke kommentere dette noe ytterligere.

    Utenom dette hørte jeg ingen sanger med egen tekst fra dere. Men dette kommer vel med tiden.

    Dere var et artig bidrag i kampen, men fra en erfaren supporters perspektiv så dere ut som en gjeng med klovner som heiet mer på seg selv enn på laget.

    Lykke til videre, håper dere kommer mange til Tønsberg. Så får vi se da om dere har lært litt om supporterkultur.

    SvarSlett
  2. Fin artikkel.

    SvarSlett
  3. helt ærlig, har virkelig en tønsbergsupporter giddet å skrive det der?? stort ass. PROFETENE ER I GANG!!

    SvarSlett
  4. Gutta, jeg tror ærlig talt denne diskusjonen bør legges død. Når staute karer med enorm og endeløs supporterkultur fra toppfotball i Tønsberg belærer oss må vi rett og slett sette oss ned og lytte. Føler den lokale helten har mange gode poenger, og dessuten en kar som glemmer å skru på ironifilteret når han hører andre lags rop under kamper, fine tybe han der.

    Og FKT-supporter, vet du ikke at en bråte av tippeligaklubbenes supporterklubber også bruker megafon som et virkemiddel for å dra med seg resten?

    Men helt fint, du må gjerne la bitterheten over å tape for et normalt underlegent lag gå utover personer som overhodet ikke lar slik svada gå inn på seg.


    Lykke til videre i sesongen. Det er vi som eier Ekeberg, hurra hurra

    PS! "FKT, FKT, FKT" er ikke akkurat kremen av kreativitet det heller. Men for all del, som ved våre rop kan det jo hende det ligger en god porsjon intern humor i det.

    SvarSlett
  5. Spørsmålet er vel om en hyperfersk supporterklubb som dere bør være overlegne og feie bort all kritikk. Og hva slags supporterkultur vi har i Tønsberg fra gammelt av, eller hva jeg har vet du lite om.

    Og ja jeg vet at enkelte supporterklubber bruker megafoner for å dra i gang resten. Men det er fordi de er så mange at det er vanskelig å starte sanger. Om dere trenger megafon for å starte en sang blant 20 stk er det veldig trist for dere.

    Jeg vil også informere om at det ikke respekteres i den "engelske supporterstilen" (Brann, Enga, Godset, med flere) med megafon. Men mulig dere heller vil ligne på Kanaris og Kjernen, det får dere velge selv. Men det er i alle fall ingen som bruker politisirenen!

    Dette handler heller ikke om mangel på forståelse av ironi, jeg mener bare at enkelte sanger er for harry og klovnete til å bli sunget. Som for eksempel "seiern er vår". Denne sanger hører hjemme i en håndballhall, eller på landskamper.

    Jeg begrunnet mitt innlegg i stedet for å bare si at dere er klovner for å være konstruktiv, men om dere vil fortsette med deres "håndballens venner stil" så er det greit for meg. Men da skal dere også vite at dere kun vil møte latter og ristende hoder hos de store og respekterte klubbene. (Og nei jeg snakker ikke om Tønsberg.)

    Tydelig at alle piggene settes ut når man får noen tips og konstruktiv kritikk (og skryt) fra noen som tross alt har holdt på litt lengre enn dere.

    SvarSlett
  6. Her settes ingen pigger ut, nå tenner moder alle lys

    Med hånden på hjertet må jeg innrømme at respekt i Klanen eller blant Godset-supportere ikke er noe jeg streber etter. Jeg drar på kamp i den hensikt i å være klovn og spre glede over KFUM'ere både på bane og tribune.

    Om noen ikke liker bruken av "Rovels" får det så være, men å bli møtt med latter er tross alt bedre enn hat og avsky.

    Vi koser oss, tross alt viktigere enn å gjøre som alle andre

    SvarSlett
  7. gunders! for noen svar! blir stolt. vi setter pris på ris og ros tønsberg-supporter, men som gunders skriver over, vi liker at folk ler. vi liker at folk syns det er latterlig at vi synger seiern er vår etter å ha vunnet innkast etter ett minutt. senk skuldra, kos deg i sola. per er forresten en av de ansatte i kfum-hallen siden du så bestemt dro det fram i ditt første innlegg..

    SvarSlett
  8. Profetene er Best!!!!

    Kan ikke ha det morsommere på en fotballkamp!

    SvarSlett
  9. for fkt-supporter er en kåffa gutt,
    hurra
    hurra

    SvarSlett
  10. Som en delvisprofet (ufrivillig på siden fordi jeg må være med og arrangere hjemmekampene) støtter jeg Gunders i hans gode svar til vår venn i Tønsberg.
    Synes forøvrig at det var saklige og gode innlegg derfra og dette sier jeg uten ironi. Vi må tåle reaksjoner på vår annerledes måte å være supporter på.
    Synes "seiern er vår" passer bra i kamper hvor vi åpenbart er underdogs slik vi var før kampen mot FKT. Går det som vi håper og resultatene kommer passer den nok ikke i kamper hvor vi kanskje er favoritter.
    Det er ingen grunn til at vi skal være tilskuere på samme måte som alle andre fotballfans. Vår klubb er litt spesiell og da må Profetene også være litt spesielle.
    Humor er utrolig viktig for oss og da er "Seiern er vår" kul når den kommer før kampen har satt seg og ikke kul når den kommer når seieren er sikret.
    Negative ting om motstanderes spillere og fans er heller ikke humor og derfor trenger vi faktisk ikke synge "rykker ned! uansett om det er et lag som helt sikkert vil gjøre det godt i serien.
    Bordvers, salmer og slike ting er kult for det gjør ingen andre supportere.
    Men som jeg har sagt til ledelsen i våre profeter så mener jeg at halvparten av sangene godt kan være fotballrelaterte og i tillegg ønsker jeg meg mer om enkeltspillere. I dag er det bare Jonna og Adelen som har egne sanger.
    Start diktningen gutter og jenter.
    Dette blir en spennende sesong.

    klem T

    SvarSlett
  11. Kan dere ta den derre "Fairytale". Den er så fin. Så kan dere ta fiolindelen med politiropertlyd...

    Ellers er det fantastisk å se et så hyggelig forum - med fokus på det positive! Jippi!

    SvarSlett