mandag 13. april 2009

"Månedens Profet!"- april.

Hver måned vil den mest trofaste Profeten bli kåret. "Månedens Profet"-april kan du enten finne i skiløypa eller med en trang kåffa-drakt. Vi snakker selvfølgelig om mannen alle kjenner;

JON MORTEN "Birkebeiner´n" MOSAND!

Alder: 21

Beste sitat: "Ikkesant, Profffffetene doMMMMinerrrrer. Da jeg jobba for Manglerud Star-gutta vett, i null åtte sesSSsongen, så prioRRRiterte klanen "agurk-massakren" en Lyn match framfor MS- Eidsvold Turn. Blikke massSSakrer a sånt"

Hva vil du si er det deiligste med å være med i Profetene? Gøtta(=gutta), fokkkus(=fokus). Du veit, jobba for MS i null åtte sessssongen, agurk-gutta stilte aldri ikkesant. I tillegg, nårru har en gjeng som schpeller(=spiller) krøttkule(=bra fotball) så blirru giiira.

Største høydepunkt som Profet: Nårru stilte det spørsmålet merrrka jeg det rykka i leppa. Tenker med en gang opprykket i fjor, spesssSielt dessa matchene mot Høland. 4-1 seier borte der, det ekke feil.

Hvem frykter du i år? Vurrrderte å schmelle opp MS med agurk-gøtta, men frøkter(=frykter) ingen. Vi knuste Tønsberg og vil knuse fler.

Beste internettsider? kfumprofet.blogspot, a-laget.com og Bibelen.no.

Jonnis Dæhlie, vi elsker deg..

2 kommentarer:

  1. Profetene er Best!!!!

    Kan ikke ha det morsommere på en fotballkamp! <3

    SvarSlett