lørdag 18. april 2009

Gøy på landet?

Årets første bortematch bød verken på
gladfotball, varmegrader, sol eller noen av de
mange Vi Menn-pikene Jessheim er kjent for å ha fostret
opp.
Vi Menn-pikene, i sensurert kåffa-versjon

Et lavtliggene kåffa slapp sjeldent Ull/Kisa til muligheter selv om Kisa-spiss, Erik Soltvedt, yppet seg til tider.Kampen var preget av cornere, dårlig føre og taklinger som skremmer vettet av de fleste.Ifølge Arnevåg sitt beryktede øyemål var det 124 gladkristne profeter på tribunen.
Det egentlige tallet var vel trolig nærmere 24. Kampen var til tider like spennende som Tande's beryktede gartnerhallhistorier.. Kampens store høydepunkt var da taktikern Ståle valgte å sette inn supersub Jon André Sæther. "The voice" takket for tilliten og plasserte kampens desidert største målsjanse rett i klypa på keepern. Kåffa hadde en god avslutning på kampen med en del nestensjanser, men kampen endte 0-0 og frosne kfumere vendte hjemover med en sterk 1-poenger i lomma. Med bedre profetoppmøte ville vi hatt 3.

VIDEO FRA MATCHEN: http://web.me.com/guttormlende/KFUM_video_2009/Ullensaker_Kisa.html . Se Jonna være et skudd fra seier..

Les mer på http://www.a-laget.com/

NYTT PÅ SIDEN, ØVERST TIL HØYRE!!!: LES HVA AVISENE SKRIVER OM PROFETENE!! Vi takker for all PR, til nå fra våre "Profet"-journalister i SPORT 10 og Nordstrand Blad.

2 kommentarer:

  1. Jeg protesterer mot beskyldninger om at Andersens gartnerhall-historier er kjedelige. Enhver som har stått opp kl 4 i verdifulle ungdomsår for at du og jeg skal få banan til lunsj fortjener å bli lyttet til med rrressspekkkkt. Jeg skal sitte og spise vafler med Tande etter en innebandy-økt i hallen til jeg blir 104 år, mens Andreas Dahl holde andakt og Jørgen Gundersen sjenker kaffe. Og vi skal høre på gartnerhallhistorier.

    SvarSlett
  2. Profet eller Agurk? Sak fra Sport10.no:

    http://www.sport10.no/index.php?option=com_content&view=article&id=194:profetene-vs-agurkmassakren&catid=23:fotball&Itemid=38

    SvarSlett