søndag 3. mai 2009

VI EIER EKEBERG ALLEREDE! NÅ EIER VI proFETE MEG MANDAL OGSÅ!!

Ja, du leste riktig. 2.mai 2009 stilte syv trofaste Profeter(her er Ole Sortevik og Torgeir"bråk løser alt"Jonvik regnet med) opp på Mandal Stadion, 6t fra Oslo by, og heiet grenseløst på sitt nydelige mannskap. Mandal hadde selvfølgelig sine supportere som var rundt 300-400 stk. Dette hjalp allikevel ikke, og Profetene vant nok en gang krigen på tribunen. "Makrellstimen", Mandalskameratenes supportergjeng, skjønte ikke drua;"Hvordan kan syv stykker synge oss ut av stadion??". Og vi drømmer ikke. Etter matchen kom flere av MFK-supporterne og hauset Profetene. "Utrolig moro at dere lager så mye liv, dere var jo så få! Imponerende!". Det sluttet ikke der:"Bare moro, ingen stygge rop eller unødvendige kommentarer. Veldig moro at dere tok dere turen altså!". Profetene er så sykt i gang. Nå eier vi proFETE meg den deilige gressmatta til Mandal også. Blir ikke morsommere..

deilige Profeter sang så det rista i magekassa på overraskede MFK-supportere

Kampen derimot var av den rare sorten. Gutta hadde ballen store deler av matchen, og burde så avgjort tatt denne kampen. Fvn.no skriver:"KFUM Oslo kom til Mandal for å spille fotball. MK nøyde seg med å vinne", les mer her; http://fotball.fvn.no/fvn/article137226.ece . Kåffa trillet, men det var MFK som satt sjansene sine. Utrolig surt i en kamp vi føler vi er best! Baba Tor og Stian putta, to vakre mål i motsetning til MFKs flaksegåller. Les mer på a-laget.com , og se video av kampens høydepunkter her, http://web.me.com/guttormlende/KFUM_video_2009/Mandalskameratene_-_KFUM.html.

LEGG MERKE TIL!! NY MENINGSMÅLING ---------------->

NESTE MATCH ER NM MOT LILLEHAMMER BORTE SØNDAG 10.MAI KL.18! EN MATCH JEG SYNS VI BØR STILLE EN hvertfall 10STK!! Profetene- hvor er motstanden på tribunen da..?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar