søndag 26. juli 2009


Søndag 26.07 - Profetene er tilbake på sletta!

Etter et år med trening bl.a. på topp nivå i 2. divisjon, er profetene tilbake på sletta. Profetssjef Bosse stilte med ny ropert, dagens kampprogram godt plassert nede i lomma og KFUM-drakta i hånda. Alt lå til rette for et nytt profetshow på Ekeberg. Kfumprofet.blogspot.com stilte Bosse er par spørsmål før han inntok supporterjobben.
- Hvordan er følelsen før en ny Norway-Cup? Bra.
- Har du trua på at noen skal ta seg langt ut i sluttspillet i år? Ja, alle.
- Har profetene øvd inn noen nye hymner? Nei.

Først på lista stod kampen KFUM 2- Langesund i klasse R, J16. Kampen gikk på strøkne Rustad kunstgress i morgentimene på Norway-Cups første dag. Kfumprofet.blogspot.com ringer trener Sturla ”the special one” Aslaksen og får en svært utfyllende rapport:
”Et sterkt feriepreget KFUM-lag tok i mot et brukbart Langesund-lag. Jentene kriget godt i 2 x 25 min, og etter to lekre scoringer av Karoline Nilsen kunne trener Aslaksen og ”Sir Alex” Granlie pakke tre gode poeng ned i bagen hjem til Ekeberg”.
Profetene liker det de hører og gleder seg til å se mer av Karoline og resten av laget utover uka. Kfumprofet.blogspot.com spør ”Sir Alex” når neste kamp er: ”Jo, det skal jeg si det, det er i morgen (mandag) kl. 17.30 på Ekeberg 2. Møt opp”

Etter å ha lagt Langesund under oss forflyttet profetene seg til samba, klapping og brasilianske takter på Ekeberg, der juniorlaget møtte Karanba. Et mannsterkt profetkor stilte seg opp på sidelinja og fikk se et KFUM-lag med litt overdreven respekt for våre venner fra vest. Det ble en tøff batalje på bane 10, der brasilianerne hadde lagt sambataktene igjen i garderoben og en dommer som la lista unormalt høyt. ”Det hær e’kke sambafoppal, dommer”, ropte lagleder Stenberg opprørt i 2. omgang. Sveinug Møller lot seg heller ikke begeistre av ”sambafotballen” og svarte med det gode gamle saksetaklingssparket, noe som resulterte i et rødt kort. Profetene synes…..det røde korte var helt greit. Og i Møllers fravær klarte Karanba å krangle en ball i mål et par minutter før slutt. Dermed åpnet Torgeirs juniorlag tapskontoen i årets Norway-Cup, og endret den tre år lange seiersrekken til juniorlaget. En skuffet, men fattet profetgjeng ville oppleve litt gladfotball og beveget seg for å heie frem KFUM J12 mot Voss Rosa på bane E11.

”Det elleveville comebacket på bane E11”.
Vel fremme på sjuerbanen, akkurat tidsnok til å få med oss avspark, fikk vi gode doser glade jenter og morsom fotball. Med en heltent kaptein-Helene i front mante hun disiplene til kamp. En Profetgjeng overbevist om seier la seg på bakken for litt hvilke. Det skulle de aldri gjort. Plutselig scorer Voss Rosa både 1- og 2-0 uten at KFUM helt skjønte hva som skjedde. Profetsjef Bosse tar tak og fyrer opp Rovels 2 og resten av profetgjengen. Med rop og klapp fra Profetene tenner også Henning Vik på supporterfølelsen og henger seg på hylekoret. Kfumprofet.blogspot.com stiller Henning et spørsmål: ”Hva tenker du om jentene i årets turnering?” – ”Slike idiotiske spørsmål har jeg ikke tid til å besvare. Her skal det synges”.
Og syngingen gir resultater. En sanginspirert Erle dunker inn en redusering før kaptein-Helene druser inn utlikning. I andre enden stod Solveig Lunde som en levende vegg da Voss kælka til mot Kåffa-buret. Kampen vippet, profetene tygget negler, og uheldigvis klarte Voss å presse inn en 3-2 scoring. Stor innsats fra jentene, dessverre trakk Voss det lengste strået. Vi gleder oss til å følge dere videre. Profet-Erlend uttalte: ”Dette er det morsomte Kåffa-kampen jeg har opplevd på flere år”.

Kl. 23:15 sitter Profetsjef-Bosse og puster tungt på Kåffa-kontoret. Kfumprofet.blogspot.com stiller han et par siste spørsmål:
- Har du noen tanker om dagen? Ja, noen
- Vil du fortelle noe om tankene? Nei, de er mine.
- Er det noe som helst du vil dele etter Norway-Cups første dag? La meg sove.

Gullkorn fra sletta:
KFUM J16: ”Hva! Er dommeren italiensk? Da skjønner han jo ikke hva offside betyr!”

KFUM J19: Etter sidebytte mellom KFUM G19 og Karanba: ”Hæ! Har brasilianerne fått norsk keeper?”

Folk på sletta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar