fredag 24. juli 2009

Norway Cup 2009


Sola skinner over sletta og Jonna er sendt til Barca på pre-season til høstsesong og knuth87 er på hytta med familien og jobber med tanningen sin. Ny mann inn på bloggen er ingen ringende enn Bosse aka Cancellara. Norway Cup nærmer seg med stormskritt og vi i profeten er klar til å erobre sletta med sang og fryd og glede til alle kåffalag.

Vi ønsker jo sette litt farge på sletta og følge lagene nedover og for at dette skal gå så ønsker vi å få inn litt tips på kamper og slikt. Vi vil i utgangspunktet traske på sletta mest mulig men hvis det er noen store kamper på rustad eller abildsø eller hvor det nå skulle være så er vi åpne for det hvis det er verdt turen. Skaga har stilt seg til disposisjon med både stemme og kåk til feiring og grilling, og en ny rovels er kjøpt inn til en heidundranes fest som vi forventer skal vare helt til lørdagen med et par kåffalag i finalene.

Skriv inn kamper på kommentarfeltet eller send en sms til Bosse for kamper. Eller skriv inn på facebook gruppa som er opprettet nå.

Vi gleder oss sykt og dette vil som alltid bli en bra uke for oss i profetene. Obligatorisk antrekk for alle som vil være med profeten er i det minste en god gammel kåffasokk eller skjerf men still gjerne med drakta de som ligger innerst i skapet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar