fredag 31. juli 2009

Ære være kåffa 93


Profetene takker gutter 93 for masse show og glede under årets Norway Cup. Hva hadde Norway Cup 2009 vært uten dere? Dette er et guttelag med utrolig godt samhold og en nydelig trenerduo, noe som resulterer i et meget bra og underholdende fotballspill. Det har vært en fornøyelse å følge dere i et forrykende sluttspill. Men eventyret endte desverre med semifinale, og 0-2 tap for bøndene fra Ski. Vi gleder oss masse til å se dere i juniors første 11'er til neste år. Vi er utrolig stolte av dere, og som man pleier å si; dere har ikke mistet en finaleplass, men vunnet en bronse!
Takk for oss, og tusen takk for dere. Love profetene.

5 kommentarer:

  1. Må bare takke masse for støtten fra Profetene, spillernes familier og ikke minst andre Kåffa-venner fra de aller minste til de aller eldste.

    Det har vært en kjempeopptur for gutta å spille foran så mange engasjerte tilskuere.

    Og selv om dere ikke får meg og Halvor til å danse på linja, er også vi veldig stolte over at laget "vårt" har imponert både seg selv og andre.

    Da Profetene stemte i KK-sangen noen små minutter før avspark i kvartfinalen, fikk jeg frysninger nedover ryggen.

    Motstanderne våre har også latt seg imponere over støtten, og det er helt unikt å være med i en klubb der lagene bryr seg så mye om hverandre uavhengig av alder, kjønn og ferdigheter.

    Akkurat nå i kveld er det utrolig surt å ha vært så nær en finale uten å få spille den. Men i morgen kommer vi til å hente bronsemedaljer med hevet hode. Og vi unner våre gode venner i Ski seieren mot Glimt i morgen - det er alltid best å ha blitt slått ut av det beste laget.

    Kåffa G93 ønsker Profetene hjertelig velkommen til mange spennende interkretskamper utover høsten.

    Følg med på http://kfum93.blogspot.com!

    SvarSlett
  2. Herlig siggen!:)
    Når henter dere bronsen?

    SvarSlett
  3. Bronsen hentes etter finalen i gutteklassen. Kampen starter 17.00, så det blir vel cirka klokka seks. Hadde jo vært sjef om Profetene stjal det showet også...

    SvarSlett
  4. På vegne av alle 93 spillerne vil jeg bare takke for noen herlige kamper med fantastisk trøkk og engasjement fra dere side. Sangene deres har i stor grad hjulpet oss med å yte ekstra mye.

    Nok en gang takk til alle profeter som var og så på! Hilsen Kåffa 93

    SvarSlett