mandag 18. mai 2009

START-et bra, men ingen god 2.omgang. Allikevel; SEIER og 3p!!

Kfum-Start 2 5-2

Profetene elsker deg Erik!

Jeg har bare en ting å si; i dagens oppgjør mot Start 2 luktet det seier allerede når du la blikket ned, i Per Brosstads velregisserte programblad, i STARToppstillingen til Kåffa. Selv om vi luktet, var det ingen som var klar over hva som ville skje. Mens Guttorm "husker nada fra 17." Lende prøvde å ri av seg en uforklarende hodepine, schmelte Erik"hvorfor ikke skyte fra midtbanen" Jonvik TIDENES skudd rett i krysset. Og helt ærlig, til og med Menigheten 2 spurte om reprise. Det er det villeste målet på sletta siden Tore Arnevåg tok sitt Maradona raid mot Kløfta i syvogåtti, Terje Andersen drar faktisk historien om Tore´s raid mer opp enn dama han sjekka opp i Gartnerhallen i syvogsytti. Hu var ei fin ei. Uansett, Erik "hvorfor ikke skyte fra egen banehalvdel" Jonvik scoret et mål ut fra en annen dimensjon. Vi er glad slike karer er i vår klubb!! De fire andre gållene skal heller ikke glemmes, alle var av den gledelige sorten. Festfotball og lekestue på sletta!! Moro!

Se, les og lær mer på http://a-laget.com/ , VIDEO AV KAMPEN ER LAGT UT!! DETTE ER FAKTISK EN "ONE TO WATCH"!! SE ERIK SINE FANTASTISKE SCORINGER! GÅ INN på A-LAGET.COM!!

SPORT 10 HAR OGSÅ LAGET SAK OM KAMPEN! LES OG SE VIDEO AV PROFETENE HER;
http://sport10.no/index.php?option=com_content&view=article&id=225:storseier-til-kfum-start-ble-skutt-i-senk&catid=23:fotball&Itemid=38

Profet Bror vet han er deiliiiig
Vi gratulerer også Abu"big lips" Marong med seieren i vår avstemming "hvem vil du helst ikke møte i en mørk bakgate?". En truse med kåffa-logoen bak og autograf fra Dag Magelsen foran vil bli sendt til ditt hjem. TAKK TIL SPORT10 og Thomas Granerød for fin sponsoravtale med truser.com/fixoneyourself.

Profetene- don´t even START! (takk til Svein Rovelstad for oversetting)

2 kommentarer:

  1. :-) he he he... fantastisk lesing! Nytt for meg at jeg er sponsor med truser, men ok da :-)))

    Thomas
    Sport10.no

    SvarSlett
  2. vi er glad i deg thomas og måtte ha deg med. trusene ble bare en slags cover for å få nevnt deg:) takk for pr og støtte!

    i Profetene klemmer vi mye, derfor

    ....klem til thomas fra profetene

    SvarSlett