fredag 29. mai 2009

MÅNEDENS PROFET- MAI!

(Hvis du har sett på den store klassefesten på nrk, og hørt på han som introduserer gjestene med god tone og fin dialekt, oppfordrer jeg til å bruke hans stemme på også denne introen. Da smaker det rett og slett bedre av den.)

Denne gutten ble født 4. desember 1982, og som pappas yndlingsgutt ble han fort introdusert for den runde ballen og den grønne matta. Senere ble han familiens "han-vet-alt" med sitt kloke hode og sitt lune vesen. Bare 18 år gammel tok han sitt første fotballlag, og trenerjobben han utførte så perfekt, resulterte i kjendis- status i Kfum-hallen og hos Knut Akselsen(Juniortrener, prøvde seg også på audition til Robinson ekspedisjonen, kom ikke med, ble for vågal). Idag er han en av Kfum Profetenes aller viktigste. Han kjenner alle, ser alle, synger for alle. (Herfra tar programlederen Dan Børge Akerø over, og skriker høyt mens bandet spiller Beatles): Ta vel imot, vår alles kjære;

THOMAS FJELDSTAD!!

Hadde du regnet med dette? Like lite som Dan Eggen ligner på Dan Don børge Akerø. Dette er stort og en utrolig oppladning til KFUM- STRØMMEN KL.16 IMORGEN!!

Hvor lenge har du vært en Profet? Jeg har vært med siden start. Det har vært utrolig å se hvordan vi har gått fra å være 4 til 146, fra "Rødstua" til TV2 Sporten og NoBlad, fra å følge Tore Arnevåg til Alvin Sum.

Hvilken sang er din yndlingsang av Profet-låtene? Det MÅ være "Det er vi som eier Ekeberg" eller "Adelen! Adelen! Adelen!". Begge smaker godt.

Du er absolutt en av de mest trofaste av Profetene. Hva gir deg lysten på å synge hver match? Profetene er tidenes gjeng, ikke minst tidenes morsomste gjeng. Kampen blir fetere å se på, Terje Andersen ler mer, slipper alle de skrytende kåffa-profilene og all praten om da de satte en gåll mot Krukkefrø IL i femogførr, også er det et sykt bra lag og flotte spillere vi heier på da. Tror Profetene skaper en vinn-vinn situasjon faktisk.

Forbilde? FanThomas

Resultat KFUM- Strømmen? "Kåffa" seier, ikke en enkel én, men seier. Tipper 3-1.

VI TAKKER FOR THOMAS, AT HAN STÅR PÅ FOR PROFETENE OG HANS DEILIGE TRYNE!! Profetene- Du går aldri alene

2 kommentarer:

  1. Herligherligherlig!!

    Lykke til imorgen. Dette er gøy.
    Stort smil fra trofast avstandssupporter :)

    SvarSlett
  2. helene, du er en elsket avstandssupporter! håper alt er bra med deg:) kjærlighet fra Profetene

    SvarSlett